top of page

Всеукраїнський тиждень права

В Українській ЗОШ І-ІІІ ст.№13 Селидівської міської ради в період з 8 по 13 грудня 2016 року, відбувся тиждень права, в рамках якого було проведено наступні заходи щодо підвищення юридичної обізнаності школярів:

  • Розмальовки на стіні "Права дитини в казкових творах" (класний керівник Кушнір Н.І.);

  • Конкурс малюнків серед учнів 2-4 кл. «Права дитини в малюнках» (класні керівники: Матвєєва Н.М., 2 клас; Соклакова О.О., 3 клас; Погудіна Т.П., 4а клас та Зеленкова В.А., 4б клас);

  • Розробка пам’яток «Якщо ні я – тоді хто?» учнями 6-10 класів для учнів школи (заступник директора з ВР Черняк О.Є.);

  • 09.12.2017 року для учнів 9,11 класу проведено тренінгове заняття «Права свої знай, та про обовязки не забувай» (заступник директора з ВР Черняк О.Є., соціальний педагог Чепак О.В.);

  • 08.12.2017 року класними керівниками 4-х класів Погудіною Т.П. та Зеленковою В.А. проведено брейн-ринг «Я маю право», "Діти та права".

  • 09.12.2017 року класним керівником 6 класу Брехт Ю.С. було проведено виховну годину "Твори добро на радість людям".

  • 10.12.2017 року класним керівником 8 класу, класний кеівник Передрій Н.В. проведено годину спілкування «Знаю свої права, виконую свої обов’язки».

Протягом тижня серед учнів 7-9 класів було проведенно анкетування з теми «Підліток та закон», де кожен з учнів мав змогу продемонструвати свою обізнаність з правових питань.

В шкільній бібліотеці бібліотекарем Дудіною М.С. оформлено правовий куточок з методичними розробками з правової освіти та виховання, інформаційними матеріалами тощо.

В наявності постійно діючий стенд «Мораль. Право. Ми.», на якому розміщені телефони довіри служб та органів, які надають допомогу неповнолітнім.


dscf1819

dscf1819

bottom of page