top of page

Тиждень енергозбереження

На виконання плану заходів щодо проведення тижня енергоефективності з 06 по 10 жовтня 2017 року з метою звернення уваги до проблем використання енергії, економії енергоресурсів, охорони навколишнього середовища, залучення школярів до корисної діяльності з питань енерго- і ресурсозбереження були проведені різноманітні, такі необхідні сьогодні заходи.

Під час проведення акції «Заощаджуй в школі, вдома» учні 8-11-х класів створили листівки з правилами заощадження та інформацією про енергозберігаючу поведінку. Ці листівки були поширені серед учнів початкових класів. Також на уроках основ здоров’я учні 2-6 класів мали можливість переглянути відеоролики, обговорити можливості економного використання енергоресурсів.

Протягом тижня учні проводили акцію «Економ і бережи!», в рамках якої щодня спостерігали, чи доцільно використовується електроенергія і вода в школі.

Проведені акції та виховні заходи з питань енергозбереження сприяли вихованню дбайливого громадянина своєї держави, формування економічного світогляду школярів.

dscf1819

dscf1819

bottom of page