top of page

Проведення профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!»

З метою забезпечення послідовного та якісного навчання учнів Правилам дорожнього руху у річному плані роботи школи передбачені заходи з попередження дитячого дорожньо–транспортного травматизму.

По школі видано наказ від 05.09.2017р. № 186 «Про проведення профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!», на виконання завдань Державної цільової програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні, спільних заходів визначених наказом Національної поліції України «Про затвердження Плану заходів Національної поліції України щодо проведення з 20 серпня по 20 вересня 2017 року профілактичних заходів «Увага! Діти – на дорозі!» було розроблено план їх проведення та виконання.

Вивчення курсу ПДР вивчається на класних годинах згідно Програми вивчення Правил дорожнього руху в 1-11 класах один раз на місяць.

Впровадження тематики безпеки дорожнього руху відбувається при проведенні уроків фізики, креслення, праці, образотворчого мистецтва, фізичної культури, основ здоров’я, ОМЗ.

В щоденниках майже всіх учнів 2-11 класів вклеєні схеми безпечних маршрутів в школу і зі школи додому. Класні керівники усім учням провели роз’яснювальну бесіду щодо дотримання правил використання схеми маршруту «Дім – школа - дім» безпечного руху в школу і зі школи до дому.

Агітбригада ЮІР підготувала пам’ятки для учнів школи «Безпечний рух – твоя запорука» та розповсюдили серед учнів школи.

15.09.2017 року для учнів школи було проведено Єдиний урок з безпеки дорожнього руху. Цікавими и змістовними було проведено уроки із використанням ігрових елементів для учнів початкових класів: «Правила дорожнього руху знай, життя зберігай», Кушнір Н.І. класний керівник 1 класу, «Корисні поради маленькому пішоходу», Соклакова О.О. класний керівник 3 класу, «Світлофорик» Погудіна Т.П. класний керівник 4а класу; пізнавальні бесіди, інформаційні години та практичні заняття на закріплення правил дорожнього руху були проведені для учнів 5-11 класів: «Вікторина із правил дорожнього руху», Брехт Ю.С. класний керівник 6 класу; «Безпека на дорозі», Подлєсна О.П. класний керівник 7 класу, «Молоде покоління за безпеку руху», Даниліна Е.М. класний керівник 10 класу.

В шкільній бібліотеці бібліотекарем Дудіною М.С. оформлена постійно діюча виставки «Будь уважним на дорозі».

Розгляд питання, пов’язаного з попередженням нещасних випадків на дорогах винесено на батьківські збори 1-11 класів на вересень місяць, де до відома батьків було доведено як треба правильно складати схеми безпечних маршрутів в школу і зі школи додому, де треба вказати на небезпеку яка може підстерігати їх дітей.

В школі організовано чергування вчителів, учнів та адміністрації школи. З метою безпеки життя та здоров’я учнів, обмежений вільний вихід учнів за межі школи під час навчального процесу.




dscf1819

dscf1819

bottom of page