top of page

Педагогічна рада-практикум «Школа та сім’я: консолідація зусиль»

Організація повноцінної взаємодії педагогів, батьків та учнів є сьогодні одним із найважливіших завдань, що стоять перед колективами сучасних закладів освіти. Вивчення цієї проблеми показує, що в багатьох навчально-виховних закладах відбувається активний пошук і впровадження таких форм взаємодії з родинами учнів, які дали б змогу досягти реального співробітництва.

Сучасне навчання і виховання учнів вимагає нових підходів, визначальною рисою яких є взаєморозуміння, взаємоповага та творче співробітництво вчителя, учня та батьків. Співробітництво вчителів, учнів та батьків, їхня співдружність і співтворчість значною мірою забезпечують створення «ситуації успіху», сприятливих умов для розкриття творчих можливостей всіх учасників навчально-виховного процесу.

Таким чином в Українській ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 28.11.2016р. відбулась педагогічна рада-практикум «Школа та сім’я: консолідація зусиль», до роботи якої були залучені батьки та учні школи. Реалізуючи основну мету заходу - вироблення загальних підходів до шляхів забезпечення творчої співпраці всіх учасників навчально-виховного процесу – учасники педради підготували та захистили проект майбутньої програми «Партнерство заради майбутнього». Шляхом обговорення вчителі, батьки та учні дійшли до спільної думки, що тільки при співробітництві всіх учасників начального-виховного процесу можливо досягти успіху та результату.

dscf1819

dscf1819

bottom of page