top of page

Проведення заходів, присвячених Дню визволення Донбасу

У рамках відзначення Дня визволення Донбасу від фашистських загарбників в школі з 07.09.16 по 09.09.16 організовані тематичні бесіди, проведені виховні години та учні 7-8 класів прийняли участь у святковому концерті міста.

Заступником директора з ВР Черняк О.Є. разом з керівником гуртка «Пам'ять серця» Чепак О.В. було підготовлено загальношкільну тематичну лінійку «Пам'ять війни – це пам'ять серця» для учнів 3-11 класів, на який було вшановано пам’ять всіх загиблих під час визволення Донеччини.

Класні керівники з учнями 2-11 класів 09.09.16 провели Єдині години спілкування на теми: 3 клас, класні керівники Погудіна Т.П. та Сухорукова Ю.Ю. «Про доблесті, про подвиги, про славу»; 6 клас, класний керівник Подлєсна О.П. «Вклонімося і мертвим, і живим»; 7 клас, класний керівник Мірошнікова Р.Я. «Не згасне світло подвигу»; 9 клас, класний керівник Даниліна Е.М. «Ніхто не забутий, ніщо не забуто», 11 клас, класний керівник Кійко С.В. «Ми пам’ятаємо Ваші імена».

Серед учнів 1-6 класів було організовано виставку дитячих малюнків «Діти за мир на всій планеті» та виставку творчих робіт 7-11 класи «Живи та пам’ятай».

Керівник шкільного музею «Пам'ять серця» Чепак О.В. разом з гуртківцями підготували фотодокументи, що розповідають про визволення України від німецько-фашистських завойовників, а також провели змістовний лекторій «Шляхами подвигу і слави».


dscf1819

dscf1819

bottom of page